Eu imi aduc aminte La Liga in 98", primul campionat pe care l-am urmarit. Raul a fost fantastic atunci, cred ca marcase vreo 30 de goluri in sezonul ala iar Morientes si el vreo 20. Aveau un stil de joc extrem de ofensiv si precis, asta comparativ cu ce se juca la noi in divizia A. Prin 99 vroiam sa vina Mendieta la echipa, intentionam sa ii contactez pe madrileni sa le spun de ce merita Mendieta sa ajunga la Real, ca avea statut in echipa (Valencia) si ca ar fi fost un plus pentru aparare. Iar Sanchis era in scadere de forma Eh, amintiri.

Iar apoi am fost in culmea fericirii cand in anul urmator am descoperit Champions League, si am aflat intreaga istorie a madridului, dar si ca mai castigasera cu un an inainte. In momentul ala parca toate s-au aliniat.

Iar despre rivalitatea cu catalanii, sa fim seriosi, fanii Barcelonei au venit in ultimii 10 ani. Sunt curios cati vor mai ramane alaturi de echipa dupa 10 ani de la iesirea din forma. Eu am tinut mereu cu Real. Daca fanii Barcelonei vor face acelasi lucru, o sa ii pot respecta. Momentan sunt sceptic cand cineva imi spune ca tine cu ei. A devenit o moda.