Pentru toti posesorii de Ps4, e bine de stiut


http://psx-scene.com/forums/content/caution-do-not-buy-ps4-driveclub-ps-edition-you-do-not-own-after-purchased-4403/


Reiese un lucru foarte simplu, esti membru Ps+ si prestezi banuti - devii prietenul lor cel mai bun, daca nu....lucrurile pot lua o nuanta inchisa, de exemplu ceva jocuri cumparate pot sa nu mai ruleze, aka azi sunt maine nu mai sunt, ''alba neagra'' in stilul fin al marilor producatori.

Sfatul meu - cumparati jocurile retail, le puteti vinde, le puteti dona samd, ai luat discul fizic - DETII JOCUL 100%. Unde este libertatea de care vorbea acum 1 an Jack T. ? Tinta lor ramane conexiunea nonstop la internet pentru a controla consola, ''restu e apa de ploaie''. Acum incep sa mai arunce ceva reduceri, gen Steam, nu au incotro, e taisul dublu al sabiei cu vanzarile digitale.

La E3 o sa vedem 75% socializare in gaming, cat de frumos este sa uploadezi jocuri pe ytube, casca VR - o noua revolutie in gaming (ei lunar viseaza ca aduc ceva nou in fata concurentei), avantajele pe care le are bietul user DACA este membru Ps+, neaparat si foarte important Call of Duty next - este precum gogoasa de langa cana de cafea, Witcher 3 sigur, poate cu noroc 25% jocuri noi, exclusive, aka doar pe consola respectiva, fugar si cu ceva trailere sau gameplay, mai mult nu sperati. Pana in 2015, nu apare nici Uncharted 4, God of War sau Order, true and sad.

Nu suport ideea sa prezinte jocurile multiplatforma pe tonul de exclusive, atata tot. Daca Cod Ghost, etc iasa si pe pc, wii u, xone - la ce se dau ei mari ca vine si pe consola Ps4 ? DLC contra cost ? nu mersi.