Quote Originally Posted by RaverX View Post
Stai, stai. Ca nu inteleg. Nu ai deja monitorul 8K? Ca daca nu-l ai de unde itu dai seama cum arata? N-ai citit ce-au scris baietii mai sus? Esti limitat de monitor, cat are rezolutie monitorul, atata vezi si tu poza.
Spre diferenta de altii, imi place sa cred ca sunt un om "dezghetat" si mai cunosc una alta despre fotografie & stuff like that. Prin urmare presupun ca ai postat un pamflet la adresa mea... Pe sistemul asta ar insemna ca toti fotografii sunt niste prosti, ca fac poze in 36 Mpx and above (iar Canon lucreaza deja la 75 Mpx camera), si nu au pe ce sa le vada cu adevarat

Intr-adevar, pe un monitor FullHD daca te vei uita la o imagine in 8K, nu vei vedea niciodata "produsul adevarat" (e ca si cand ai incerca sa afisezi 33 de Mpx folosind doar 2 Mpx). Insa nu te opreste nimeni sa te uiti in 1:1 si sa te plimbi prin imagine. Pentru mine imaginea aceea in 8K e "crop heaven".

P.S. Totusi eu nu am 1920 x 1080, ci 2 x 2560 x 1600... deci imi "permit" sa ma "plimb" (dar chiar si asa, sunt doar vreo 8Mpx amarati). E motivul pt. care imi doresc un 4K... dar mai e de asteptat. La 8K nici nu vreau sa ma gandesc... inca!