Eu nu ma consider fan Apple asa cum nu ma consider fan Sony sau Microsoft, Canon sau Nikon, Samsung sau Dzeu stie ce. Dar sunt si am fost foarte multumit de produsele lor (si servicii)... mi-a placut dintotdeauna mentalitatea asta de "facem putine produse dar trebuie sa fie perfecte"... Sau in fine, daca imi plac anumite produse probabil ca pot numi fan... insa nu cred ca are legatura cu modul in care imi cumpar device-urile lor. Ca dovada, inca nu am un 5S nici pana acum, si sper ca i6 sa ma faca sa nu pot rezista tentatiei (facem un credit cu buletinu', ne descurcam noi, doar traim in Romania).

Pe de alta parte, poate sa si dezamageasca, asa cum a facut-o cu iOS 7. Nu am avut atatea reboot-uri in anii de la iPhone 3 incoace cate am avut la iPad Air intr-o luna. Si nu e el de vina, cat iOS 7... Din pacate, ultima versiune care mai repara din probleme, nu o pot instala pt. ca nu vreau sa renunt la Jailbreak. So you see... i kinda hate Apple for that.

Dar in final, suntem oameni si cadem prada tentatiilor... Doar ca unii suntem mai cu capul pe umeri si mai informati, si altii nu fac altceva decat sa repete mantra "iPhone-ul e pt. spalatii pe creier". Bleah. Probabil ca nu cunosc istoria Apple, ca nu au vazut produse Apple care si dupa mai bine de 10 ani de folosire merg ca in prima zi... nu au vazut ca mine notebook Apple care a mers in continuu ANI... fara issues.

Now, back on topic: se pare ca i6 va mai veni cu ceva super interesant: OIS (Optical Image Stabilization) si Super Resolution Mode (un HDR mai avansat). Detalii aici: Future iPhones may use optical image stabilization to create 'super-resolution' images. Daca le iese treaba asta, dupa ce ca erau printre cei mai buni... acum chiar ca nu vor mai avea rival pe partea de fotografie pe un smartphone.