Eu am ajuns sa ma calmez si sa nu ma mai arunc la "carti mari" prea repede, in special cand joc impotriva anumitor eroi. Nu de alta, dar cum e cazul de mai sus... e aproape imposibil sa fie priest si sa nu aiba in mana cel putin un "destroy a minion with attack 5 or more". Eu cu priest chiar mai folosesc si Big Game Hunter (destroy a minion with attack 7 or more). Nu doar ca il distruge pt. 3 mana, dar imi si aduce pe masa un minion cu 4/2.
Am testat tactica aseara... si cred ca am avut un winning spree de am ajuns de la rank 20 la 15 intr-o ora or so. Majoritatea au dat rage quit dupa ce le-am distrus sau le-am furat aproape fiecare carte mare pe care au pus-o pe masa. Bineinteles, am avut si noroc... meciurile mele de win s-au intrerupt brusc cand am dat de cineva care folosea aceeasi metoda
Am observat ca e mult mai usor sa castig cu druid, shaman, warlock, rogue... dar mie tot priest-ul imi place mai mult. Cred insa ca e si cel mai complicat dintre toti, si depinde extrem de mult de ce carti iti vin.
Inca ma tem de Arena... dar, soon i'll be ready![]()

Reply With Quote