In primul rand, vreau sa ii multumesc celui care a postat initial pontul pt Killzone Trilogy. Il asteptam de ceva vreme sa se ieftineasca.
Eu l-am luat din magazinul Flanco din Iris Auchan Titan, stiam ca sunt legate cu sfoara aia galbena blestemata si am vrut sa imi aleg cutia de la fata locului. In magazin, erau 2 bucati in aceeasi stare precum pozele puse aici.
Am ales una si am mers la casa, unde s-a confirmat pretul de 69,90 lei de pe site, desi pe cutie inca era 189,90. Am intrebat daca mai au produsul nelegat prin depozit (nu mai aveau), mi-am exprimat dezaprobarea pt. turtirea cutiei (am primit acelasi raspuns cu: "Se fura") si am rugat-o pe domnisoara de la casa sa imi dezlege plasticul-sfoara galben. Ea mi-a spus ca intai sa achit produsul si apoi il deschide. Am vrut sa ii spun cateva cuvinte in legatura cu achitatul inainte, dar am zis sa nu imi bat capul.
Am desfacut cutia dupa ce am achitat. Toate jocurile erau inauntru. Killzone 3 era desigilat, insa varianta normala, nu platinum. Codul pt DLC-urile Killzone 2 si 3 nu a fost folosit si a mers validat pe PSN.