Daca vrei, ne vedem sa le testezi pe toate 3, side by side. Cu ocazia asta mi-am adus aminte de ce am luat tableta cu Windows 8. A fost o ocazie sa scape femeia de laptopul mare (si greu)... si ii trebuia neaparat ceva pe care sa poata face programare (php/mysql). Cu banii de pe laptop si-a luat jucaria asta si au ramas si pt. Nexus 7

Ideea asta legata de iOS si customizari... eu mi-am dat seama ca stau in aplicatii/jocuri, si nu in "desktop". Iar la partea asta, iOS-ul castiga clar (ma refer la cum sunt facute aplicatiile). Bineinteles, daca ai vreo aplicatie de Windows care e must have (cum a fost la noi), nu prea ai de ales... you need Windows!

Ca pret si mobilitate, probabil castiga Nexus 7 2013. Ca versabilitate, tableta cu Windows (desi nu o sa inteleg niciodata tampenia pe care au facut-o cu portul USB, care este pe tastatura). Ca un total (autonomie, ergonomie, calitate, aplicatii, jocuri), iPad Air-ul castiga de la distanta. Orice pui pe el merge! Si merge bine. In cazul meu nici nu exista concurenta intre cele 3. Daca as fi nevoit sa aleg intre cele 3, iPad Air all the way! Best tablet i ever had!