Sincer sa fiu, Revolution ala mi s-a parut o mare porcarie. Ideea era foarte interesanta, dar actorii au fost extrem de slabi. Am urmarit primul sezon, dar atat.

Dupa ce Breaking Bad s-a terminat, eu personal am ramas cu House of Cards care a avut un sezon doi foarte bun, si Game of Thrones. True Detective mi-a placut mult, dar e gata. Am renuntat pe parcurs la Suits care a devenit o telenovela, HIMYM l-am lasat de ani buni impreuna cu Two and a Half, Big Bang e aceasi chestie de ani de zile si i-am zis pas, Modern Family m-a plictisit dupa 2 sezoane si Californication desi a inceput de curand, sunt extrem de neinteresat dupa ce de la sezonul 3 a luat-o la vale. Mai e Louie care a reaparut, insa nu am avut timp sa il vad.

Va recomand Cosmos cu Neil Degrasse Tyson. Este un serial/documentar excelent si prezentat intr-un fel cum doar Tyson poate. E extrem de vizual, efecte impresionante si poate chiar inveti unele lucruri urmarindu-l. Imi pare rau ca astfel de seriale nu sunt la fel de urmarite si populare precum alte, scuzati franceza, rahaturi precum 2 Broke Girls, Banshee, Arrow, Vampire Diaries, etc.