Single post: Fifa 14
-
21-05-2014 15:43 #2875 SP
Member
Mie suportul EA mi-a dat pana acum vreo 30 de pack-uri gratis din cauza unui bug pe care nu sunt in stare sa-l rezolve. Bineinteles ca n-a fost mai nimic in ele, dar macar m-am distrat fara sa arunc coins munciti pe fereastra. Am caz deschis de pe 4 ianuarie si vreo 4 chaturi cu suportul lor si nu e vorba de povesti cu coins pierduti (probabil ca sunt zeci de mii de copii care ii abordeaza cu povesti inventate, normal ca nu mai iau in seama nici cazurile reale) ci despre o chestie extrem de clara pe care nu pot sau nu vor sa o rezolve.

Originally Posted by
Alexandru97
Ai rezerve de bronze?
Evident, asa am aproape de cand m-am apucat de joc. Uneori mai tin un jucator gen Mandzukic printre ele, in caz ca apare vreo situatie in care am nevoie de un gol pe final si am corner.
Oricum, am observat ca nivelul de scriptare e MULT mai mare de la div 4 in sus decat pana in 5 (inclusiv). Am avut meci in div 4 in care pur si simplu nu m-a lasat sa joc, pasele se duceau clar aiurea fata de cum le dadeam eu, am primit goluri de cascadorii rasului, Neuer TOTY parca era un portar de bronze etc.