Single post: iPhone 6
-
\
Nu cred totusi sa fie adevarat, dar toata lumea vorbeste despre acel dummy. Chiar cred ca vor face ceva la partea de design. Dupa 2 ani de la ultima schimbare mi-e greu sa cred ca vin cu acelasi lucru doar mai mare. Daca totusi se va dovedi ca asa arata, sunt convins ca 6S nu va mai pastra traditia si va primi modificari estetice. Altfel va fi DOD.
Eu ma gandesc ca au zeci, poate sute de variante si dummy-uri cu care se joaca in interior, trebuie doar sa aleaga ce e mai potrivit. Sunt convins ca l-au scapat pe asta in mod intentionat in presa tocmai pentru a vedea reactiile. Cum toata lumea se plange de design, de bezel, de toate cele, sunt convins ca nu va arata asa. Si Microsoft a dovedit ca poate asculta de clienti cu Xbox One, nu cred ca Apple isi mai permite sa mearga dupa propriile filozofii fara sa asculte.
Cu o lansare in toamna eu cred ca pe la mijlocul/sfarsitul lui iunie telefonul intra in productie. Cred ca abia zvonurile de atunci merita sa primeasca mai multa atentie, leak-urile din perioada aia vor avea mai multa credibilitate.