o lista cu filme ce am vazut intre timpcat am asteptat dupa Godzilla
**** yes that movie rocks
War of Worlds Goliath (2012) se vrea o combinatie intre mecha si War of the The Worlds si din pacate nu face dreptate niciunuia 5/10
Sabotage (2014) desi e promovat ca un film de actiune pura! este mai mult thriller decat pur action! 7/10
Forbidden World (1982) aka Mutant film SF cu putine horror aruncat acolo ca sa il faca mai interesant. Scenele de sex intre Insecta si femeie sunt interesante 7/10
Foreign Correspondent (1940) Alfred Hitchcock spy thriller film care put sa zice ca se vede amprenta lui asupra acestui film. 9/10
Vampire Academy (2014) la indemnul iubitei mele (19 ani) am decis ca eu (29ani) sa ma uit cu ea la acest film! Nici nu ma mir ca la jumatatea lui dormeam ca un butuc in padure! 3/10
Wolf Creek & Wolf Creek 2 (2005)(2013) doua din cele mai tampite filme horror pe care le-am vazut de cand ma stiu! si am o grambada de filme la activ horror style! Dar astea doua sunt fara rost, noima sau farmec. 2/10
Once Upon a Time in Shanghai (2014) unul din filmele pe care le asteptam pe 2014! si pot spune ca nu am fost dezamagit! Actiune rapida, poveste destul de interesanta, cat se poate in astfel de filme anyway. 8/10
Pompeii (2014) un alt film care sincer mai bine faceam skip! prost acting prost regizat prost conceptul!
Yamakasi (2001) freerunning movie din 2001! 9/10
Jack Ryan Shadow Recruit (2014) alt film la care ma asteptam la multe! 5/10
Flying Guillotine (1975) film de arte martiale care nu am reusit decat sa ma uit la prima parte din 4! 6/10
Easy A (2010) alt film vazut mai mult de mandra decat de minedar sa zicem ca am tras si eu un ochi din joi in pasti! 7/10
Mr. Peabody and Sherman (2014) animatie educativa, dupa un serial din anii 50s si apoi putin in anii 60! cat desrpe film noting funny in it! 4/10
The Amazing Spider-Man 2 (2014) cum primul mi-a placut destul de mult, am zis sa-l vad si pe asta! Mi-a placut? Da! dar sincer mi s-a parut cam incarcat ca plot... dar intr-un final a fost fain si nu ma pot plange. 9/10
L.A Confidential (1997) noir film care mi-a facut pofta sa rejoc L.A Noire dar filmul in sine mi-a placut 9/10
Persona 3 the Movie: Spring of Birth (2013) povestea jocului spuna sub forma de film. Part 1 din doua aparent. 6/10 e nostalgic da, dar come on veniti si cu alte chestii mai originale.

cat am asteptat dupa Godzilla 
dar sa zicem ca am tras si eu un ochi din joi in pasti!
Reply With Quote