Sunteti cativa de-aici care ati devenit culmea. Il jucati 'la un prieten', de la 'bunica' sau alte vrajeli de genul. Parca plecasem de pe computergames tocmai pentru a scapa de piratii cu PC-urile lor cu placi video de zeci de milioane dar care nu stiau ce-i acela un joc original. Mie unul mi-ar fi rusine dar cred ca nu se mai pune pret pe asta in tara asta de 2 lei.

Pentru mine Watch Dogs ramane un 'must have' dar macar eu sunt mai realist si nu ma astept la cine stie ce joc revolutionar. E un GTA cu hacking, ceea ce pentru mine e suficient. De fapt mai repede as spune ca e un Assassin's Creed modern si chiar sunt curios sa vad la ce si-au adus cei de la Kaspersky aportul, chiar daca au specificat ca 'that's not the way it works'.

Jocul asta a fost gandit sa mearga si pe WiiU si se vede. Chiar si in 4K jocul arata aproape la fel ca pe Xbox One sau PS4 pentru ca asa a fost gandit totul la nivel de texturi. Dar e un open world care se presupune a fi fun si diferit, nu GTA killer. Serios acum, vroiati ca Ubisoft sa procedeze precum The Division si sa-l mai amane pana in 2016 doar pentru a arata ceva mai bine? Eu unul din ce am vazut sunt multumit si daca ma tine 30-40 de ore asa cum au promis cu story-ul, atunci isi merita banii.

Ne vedem la lansare!