Single post: Watch Dogs
-
Member
Gata ati inceput! Cum puteti sa il comparati cu GTA? Mai sunt multe open-world, orice open-world il asociati cu GTA? asta vrea sa fie o replica de GTA . Daca stii despre gta, daca te-ai jucat GTA, n-ai cum sa compari, Gta este regele iar asta watch dogs este sclavul(am exagerat putin
)
Daca va consoleaza faptul ca este un GTA care este bun si va jucati Watch Dogs care vrea sa semene cu el dar nu poate , atunci e treaba voastea.
Ideea este ca am fost mintiti, jocul nu este ceea ce trebuie sa fie. pe langa faptul ca au stricat grafica(nu ar fi o problema pt ca tot ar arata bine cat de cat) dar aici vorbim de "gameplay" care 80% face totul jocul. Gameplayul este stricat ! fizica masinilor este aiurea, geometria masinilor este aiurea.
Jocul arata bine doar cand mergi pe strada linistit sau alergand noaptea cu telefonul sa faci smecherii. Cam asta e tot bun la el.
Nu sunt aici sa va influentez sa nu-l jucati sau cumparati.. imi spun doar opinia. Jocul a fost atat de laudat si ridicat in slavi ca va fii cel mai tare joc next-gen, eu nu vad nimic next-gen, a fost doar reclama de el. Suntem consumatori si avem dreptul la exprimare,
Sunteti liberi sa alegeti ce vreti sa faceti... daca eu decid ca jocul nu este bun, atunci pt mine nu este bun.. si mai lasati si pe altii sa-si zica opinia. nu mai sariti pe ei aiurea de parca ar fi satana