Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Jocuri clasice PS3 portate pe PS4
-
\
Intreb si eu, nu era mai simplu sa fi fost consolele backward compatible asa cum au fost pana acum? Alea sunt vrajeli cu arhitecturi diferite si bla bla, se mai punea un emulator software sau un cip micut care ii costa nimic si era gata. Pe bune acum, daca imi dadeau o reducere la un upgrade, sau ofereau un buy-back, sau orice alta varianta, era altceva. Asa ei isi scot banii de prea multe ori pe acelasi lucru. Ei vand acelasi lucru de mai multe ori, cerand pret full de fiecare data. Nu mi se pare normal.
Pana la urma e vina noastra, ca noi le cumparam, noua ne plac, ei vad ca le merge si tot asta ne servesc. Noi ii incurajam sa fie lenesi si sa nu produca nimic nou, si ii incurajam cu jocurile astea. Ia nu le cumparati cand apar, luati-le si voi cand ajung la 10EUR bucata.