Single post: Jocuri clasice PS3 portate pe PS4
-
Senior Member

Originally Posted by
Khufu
Nu am zis ca este vina ta. Nu exista fraza in ce am scris eu care sa indice acest lucru. Ce ai bolduit tu cu rosu nu are nicio legatura. Este vorba de o mentalitate egoista: nu vrem noi, n-are rost pentru ceilalti. Daca vrei sa extrapolezi de amorul artei intr-o zi de Duminica, atunci e treaba ta. Evident ca nu ai cu ce sa influentezi remake-urile, drept dovada fiind faptul ca unele au fost deja anuntate. Experienta ta cu PS3/PS4 nu este aceeasi cu a celorlalti. Tu astepti titluri noi, altii vor si titluri noi si titluri vechi. Asta e frumusetea vietii, ca nu gandim toti la fel.
Nu stiu daca era sarcasm cand ai zis sa porteze toata colectia de jocuri de pe generatia veche pe generatia curenta. Nu ar fi o idee rea pentru cine vrea remake-uri HD. Din nou, nu vad de ce trebuie sa te deranjeze chestia asta, pentru ca este evident ca esti deranjat. Topicul se numeste "Jocuri clasice PS3 portate pe PS4". Lumea vorbeste aici despre ce jocuri ar vrea ei sa vada pe noua lor consola. Tu vii aici si spui ca nu te intereseaza nimic, ai jucat tot, restul este neinteresant. Asta ori e trolling, ori este rea vointa. Daca nu esti interesat deloc de subiect, poti sa eviti thread-ul. Faptul ca nu postezi este un semn ca nu este lucru pe care il sustii. Esti total offtopic, nu crezi?
Vorbesc aici de exprimarea extrem de stangace din primul tau post si interpretarea ta aberanta a doua propozitii. In primul post al thread-ului se cer pareri pro si contra. Exact cum am scris si mai sus, sunt contra in masura in care apar 20 de remake-uri pe an si 5 IP-uri noi. Atunci e o mare problema. Si vad ca momentan lucrurile in acea directie se indreapta. Se zvoneste remasterizarea a zeci de titluri de pe generatia anterioara (am dat si exemple), in conditiile in care cu titlurile noi, mai subtirel. Ori eu nu pentru asta mi-am cumparat consola. Sigur, sa ne intelegem, apar o gramada de joculete pe PSN, facute de studiouri mai mici, unele incredibil de bune, deci nu pot spune ca nu exista continut. Dar blockbuster-urile sunt intr-un numar infim. Aparent, nu-i bai. Lumea vrea si cumpara remake-uri, insa mie nu mi se pare o afacere buna ca developer-ul sa vanda acelasi produs la infinit pe sistemu' "Same thing, different package." Iar legat de ce ai spus aici - din nou, "egoismul" meu (care e de fapt lipsa de interes pana in momentul in care vad mai multe jocuri vechi pe generatia actuala decat noutati) nu impiedica pe nimeni sa experimenteze niste jocuri foarte bune.
Si ca sa fiu on-topic (din moment ce pana acum am fost total offtopic), dintre toate jocurile din generatia anterioara, singurul pe care l-as cumpara (din nou) la pret intreg ar fi GTA V. As astepta niste continut suplimentar sau ceva care sa justifice cei 60$, dar as cumpara varianta de PS4 in primul minut.