Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Da. Ne plangem de grafica aia. Si stii de ce ? Pentru ca noi comparam cu GTA V, cu care se presupunea ca se bate de la egal la egal. Si ala arata absolut fabulos in comparatie cu asta. Din ce se vede in filmuletele de azi, pana si GTA IV de acum 6 ani arata mai bine.

Si daca lasam grafica deoparte (si eu pot sa spun pentru ca m-am jucat), jocul este praf in comparatie cu ce gogosi ne-au vandut ei. Orasul este pustiu. Oameni sunt zombie. Masinile sunt cutii care patineaza. Fizica este praf. Nu exista sange. Nu exista buton pentru sarit. Sunetul masinilor, motoarelor si armelor este oribil. Coloana sonora pot spune ca este inexistenta. Si multe alte minusuri pe care le-am specificat in urma cu cateva zile, dupa primul hands-on.

Nu spun ca nu este fun. Daca ai timp de pierdut, este o combinatie bunicica intre Assassins Creed si Splinter Cell. Ar fi putut sa fure ceva si de la Far Cry 3. Eventual si masini + control de la Driver: San Francisco.

Este exact genul de joc care o sa fie "bun" cand o sa aibe vreun 3-4-5 in nume.
Ca Gta5 arata absolut fabulos este un vis de-al tau poate. L-am terminat de 3 ori pe PS3 si trebuie sa fii orb sa nu vezi ce texturi blurate are, printre altele. E supra-apreciat Gta 5 dar poate fac parte din minoritatea care gandeste asta. Sunt de apreciat Rockstar d.p.d.v. tehnic cu Gta 5, dar pentru fiecare pas pe care il face inainte, face 2 inapoi. Gta 4 ramane cel mai bun Gta. Si Gta 5 are modele de pietoni care se repeta ad nauseam, strazi goale, si drivingul este mult prea arcade.
S-a inflamat degeaba tot internetul pe WatchDogs, avand in vedere ca aduce si lucruri noi in genul asta si pe deasupra arata si bine.
Invatati sa apreciati jocurile pentru ceea ce sunt nu pt ce vreti voi sa fie.