Eu il am la precomanda pe PS Store si desi era anuntat ca n-o sa existe preload, vad ca deja descarca. Ciudat e ca are 3,5 GB file-ul (jocul avand in total 21 GB). Probabil se descarca atat cat sa poti juca la lansare putin, presimt ca restul o sa ia o zi intreaga....

Legat de comp cu GTA IV, 5..
- GTA IV - **** graphics, dar engine fizic exceptional (car handling, car damage, .. - mult si peste GTA 5). Nu ma asteptam de la Ubi sa aiba aceeasi atentie la detalii ca Rockstar anyway, dar totusi aveam pretentia ca macar WD sa aiba dynamic lighting si un pic de damage asupra mediului.
- GTA 5 - frumoasa grafica, chiar peste asteptari, dar sincer preferam ceva mai varza, dar cu un engine fizic aproape de cel din IV. N-am avut nici pe departe aceeasi placere de a ma plimba cu masina si de a provoca accidente spectaculoase.

Comparativ cu Watch Dogs nu ma pronunt inca, dar in WD pe stream-uri parea OK grafica.. Car handling/damage din pacate undeva intre GTA 5 si Sleeping Dogs. Cat despre oras, din ce am vazut in stream-uri WD are o atmosfera mai buna decat GTA 5. La imersiune contribuie si faptul ca ai un backstory la toate personajele pe care le vezi, iar orasul nu mi-a parut pustiu deloc.