Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Am jucat azi versiunea de Xbox One la un amic. Fata de versiunea de PC merge extrem de fluid, nu sunt probleme iar online-ul deja functiona fara probleme. Diferente grafice nu sunt majore, lipseste putin AA, dar avand in vedere ca joci de la o distanta mai mare nu am sesizat mare lucru diferenta fata de PC. Controlul e sublim prin comparatie. E clar facut pentru console. Pacat ca abia in cateva saptamani pun si eu mana pe editia de PS4, Altex oricum nu stiu ce e aia pre-order si livrarea in ziua lansarii, dar oricum nu sunt acolo sa o ridic personal.

Am vazut ca multi au luat jocul, veniti si cu pareri, sunt curios sa va aud.
Din cat m-am jucat pot sa spun ca jocul isi merita banii. Pare sa aiba foarte mult content iar in mare parte, e de buna calitate. Imi place shootingul mult, se aude bine pe surround. Condusul e ok. Nu e la nivelul gta4 dar nici prea arcade. Fascinant mi se pare ca spre deosebire de alte open worlduri moderne, in WD e viabil sa mergi pe jos si sa explorezi.

Grafic arata bine (ps4 dupa cum spuneam mai sus) si e foarte detaliat. Nu e foarte stilizat ca gta-urile, e mai realist iluminatul. Asta se observa mai bine cand ploua, ziua.

Hackingul, desi oarecum simplist, e ceva inedit. Ma fascineaza sa pot influenta semafoare sau sa pot opri curentul intr-un district apasand un buton.
Imi mai place faptul ca misiunile se pot aborda in mai multe feluri, iar si cele mai mici side missionuri sunt open world si se pot aborda non liniar. E bine ca nu a mostenit multe probleme pe care le are assassins creed.

Cam atat momentan, sper ca te-ai edificat.