Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Pe X360 si pe PC (cu totul la ultra).

Ideea nu este ca GTA V arata perfect. Ideea este ca GTA V te introduce in univers si in poveste si observi atat de multa atentie pentru detaliile super mici, incat efectiv treci cu vederea anumite neajunsuri. Dar aici nu prea poti, cand vezi cate probleme are.

Repet, jocul este fun, in mod clar il voi termina (spre deosebire de AC Black Flag care m-a plictisit ingrozitor), dar chiar imi doream un GTA V cu hacking si Ubisoft cam asta ne promisesera. Adica un open world game, bine facut, cu poveste inchegata, personaje credibile, atmosfera geniala si grafica realista. Dar au cam ratat anumite puncte.
Poate daca reuseau sa bage o fizica mai ok la masini/motoare si tot era mai ok.
Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine. Gta5 nu m-a bagat in lume asa cum a facut-o 4 pentru ca multe dintre detaliile despre care vbesti (si pentru care sunt cunoscuti R*) lipsesc. Nu stau sa le numesc acum dar daca ai jucat mai mult ambele titluri iti dai seama despre ce vorbesc.

Problema ta (nu o spun cu rautate) este ca nu tratezi ambele jocuri de la egal la egal. Ai plecat direct cu preconceptia ca va fi naspa si downgradat si cand vezi ca intr-adevar nu are fizicalitatea unui joc R*, o iei ca pe o confirmare a parerii tale.
Nu ti-a promis nimeni un Gta V cu hacking si nici nu a fost vreodata vorba despre asa ceva. Din cate am observat, Ubi prin tot marketingul (mai putin traileru ala de 10 min care e facut in stilul R* si e facut asa pt ca asigura vanzari) a incercat sa se distanteze de Gta5. Ba chiar l-am auzit prin nu stiu ce interviu pe directorul WD spunand ca pe ei nu ii intereseaza cat de vasta este harta, ci detaliul si interactiunea.

Si permite-mi sa nu te cred ca il joci pe PC (ultra). Il joc eu pe Ps4 si grafic e mult peste Gta5. Continuand sa afirmi opusul ma face sa cred ca ori nu l-ai jucat decat pe 360 sau nu faci diferenta intre grafica si stil artistic.