OK, azi mi-a ajuns PS4 Dedsec edition. Dincolo de Aiden statue si restul accesoriilor..impresiile mele sunt impartite.
Pe de o parte: cine spune ca e naspa etc jocul......baieti, treziti-va la realitate.Daca te uiti la produsul finit iti dai seama cata munca a intrat in el, indiferent de cum arata sau cum si-ar fi dorit userii sa fie. E un open world la care s-a muncit enorm si probabil efortul de a il face sa ruleze pe next-gen, PC si last-gen a fost enorm.
Ca puncte pozitive, e mult mai open-world decat GTA. Sigur, exista un main story dar nu m-am simtit niciodata dus de manuta sa il completez. Poti pur si simplu sa o iei pe strazile din Chicago si sa faci hacking gasind misiuni in felul asta, fara a te simti obligat sa urmaresti story-ul principal. Din punctul asta de vedere imi pare mult mai natural si realistic decat ceva din seria GTA sau Sleeping Dogs.
Grafica nu e ceva de dat pe spate dar are momentele ei, in special noaptea.
Ca puncte negative...la driving mai e de lucrat intr-adevar, anumite misiuni de sneaking iti dau fail instantaneu foarte repede daca esti detectat, serverele Ubi foarte aglomerate in prezent.
In concluzie, mie mi se pare un efort deosebit, merita jucat, cei care se astptau la Killzone graphics intr-un open-world game nu stiu in ce realitate traiesc

---------- Post added 29-05-2014 at 07:39 ----------

Câteva cuvinte si despre ce e inclus in Dedsec edition.
Figurina Aiden e foarte misto, detaliata, destul de grea, si are un aer de bad mofo
Apoi, un set de 3 insigne, doua rotunde si una zimtata, negre si albastru. Ma rog, nu e my cup of tea dar probabil copiii poarta
Un set de 4 VR cards intr-o cutiuta. Se folosesc cu o Aplicație de iOS sau Android numita Hide. Printre alte funcții, aplicația permite sa te uiti la cardurile respective cu camera si vezi pe fiecare card un model 3D, foarte detaliat al personajelor principale (Aiden and friends)
O carte cu Watch Dogs art, neagră, foarte high-quality.
O harta a Chicago, imensa, la fel foarte high quality dar complet inutila fiindcă e totul extrem de mic reprezentat, dark si nu vad cum poate fi mai utila ca cea in-game.
Un CD cu soundtrackul.
Jocul vine in carcasa normala de plastic albastra si, atenție, prima data când vad așa ceva: separat vine steelbox-ul, gol. Nice touch.
In rest, item-urile digitale cunoscute: un cod pt misiunile speciale PS4 ( cele 60 min adiționale pe care le are toată lumea) si un alt cod pt cele 3 misiuni specifice Dedsec edition.

Per total, e o ediție decadenta, tot ce e înăuntru e foarte foarte high quallity si jumătate sunt useless...asa cum trebuie sa fie de fapt un colector edition