Quote Originally Posted by DarthhNik View Post
Stick it to the man chiar mi-a placut,poveste frumoasa,ceva frumos per total jocul, dar PixelJunk si cu jocul ala 2d de acum 2 luni arata oribil. Nici n-am asteptari in primul an sa dea ceva extraordinar,dar totusi...
Arata mai bine PixelJung decat Mercenary Kings, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne inunde cu indie games, cam se exagereaza. Spre exemplu Dead Nation a fost un joc bun, funny dar pana acolo si punct, restul cred ca sunt concepute intro luna , oricum am incetat sa ma gandesc la ce ofera ei lunar, asa macar nu sunt dezamagit.

In alte ordine de idei daca tot am ajuns la jumatatea anului numai cu indies games, ma gandesc la ce au spus ei si anume ca vor oferi vreo 3-4 jocuri anual AAA daca nu ma insel (daca gresesc va rog sa ma corectati), asta inseamna ca 3 luni din urmatoarele 6 vor fi AAA (unul va fi Driver Club, un demo mai mult dar asta e alta "Marie cu alta palarie") si in rest ramane sa ofere Knack, AC IV, Lego s.a ma indoiesc ca or sa bage ceva ce iesa anul asta exceptie Driver C.