Codul e intr-un pliant, pe interior, dar habar n-am cum se activeaza si de-abia am timp sa ma joc jocul asa cum e.

Razvane, am sa te ignor de acum incolo. Pur si simplu mi se par absurde unele critici pe care le primeste jocul asta, pe alte forumuri dar si din partea ta. Ai dreptate, modelele de masini nu sunt extra detaliate dar gandeste-te ca e primul astfel de open world Ubisoft si nici nu puteau sa foloseasca modele licentiate din Driver. Cu toate astea, din pct meu de vedere, pe ps4 masinile arata f.bine pentru un prim efort.

Nu mi se pare un downside faptul ca poti salva doar in safehouse. Am jucat atat de mult gta4 incat m-am obisnuit cu sistemul asta, iar in gta5 am scos autosave-ul si am procedat la fel.

Un minus adevarat este rubber-bandingul masinilor de politie/urmaritori.

Ma mir ca nimeni pana acum nu a laudat sistemul wanted din joc. Spre deosebire de Gta5 in care daca stai prea mult timp langa un pieton, exista posibilitatea sa sune politia, aici nu se pune problema de asa ceva. In Gta5 cand trageam cu arma in pustietate, ma enerva la culme ca hop top si politia lucru nu foarte corect. In WD seamana mai mult cu RDR si sistemul lui de martori. Daca scapi de martori, nu ai parte de politie.

Cu condusul deja m-am obisnuit si merg fara sa ma ating de nici o masina in trafic. In afara de Just Cause 2, am putut sa ma acomodez cu toate sistemele de condus pana acum, asa ca asta e o chestie care tine de preferinte.

La faza cu orasul mort consider ca nu ai dreptate. Mai ales ca tot afirmai ca il ai pe PC (ultra). Orasul e foarte viu si orice plimbare pe jos e destul de atmosferica. Sigur, nu e Liberty City, dar nu e nici f. departe.