Scuze, doar ca asa parea in context:

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Am vazut si eu Godzilla, mie mi-a placut. Fata de rahanul ala cu Jean Reno, mi s-a parut mult mai bun. Chiar mai bun decat toate filmele cu super-eroi din ultima vreme. Mi-a mirosit inca de la inceput a trilogie, dar ar fi una pe care as fi interesat sa o vad. Au fost multe momente in care camera se afla in locul perfect, iar intregul tease pana a-l vedea pe Gojira mi s-a parut foarte bine realizat. Pentru cine astepta un Gojira fugarit prin orase, distrugand elicpotere si fugarind taxiuri, cred si eu ca e dezamagit. Eu insa l-am luat ca pe un film de actiune si pot spune ca mi-a placut. Walter din Breaking Bad a fost foarte bun, la fel si gagica, tipul insa mi s-a parut lipsit de orice emotie. Daca actorul principal facea o treaba mai credibila, mi-ar fi placut si mai mult filmul. Cred ca a fost cel mai deranjant lucru pentru mine.

Eu il recomand, mi-a placut mult mai mult decat originalul si e unul dintre filmele de actiune bune din ultimii ani. Nu Avengers si Iron Man si alte bazaconii care mie nu mi-au placut.

7/10