Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
03-06-2014 01:57 #4093 SP
Senior Member
Scuze, doar ca asa parea in context:

Originally Posted by
tudyniuz
Am vazut si eu Godzilla, mie mi-a placut. Fata de rahanul ala cu Jean Reno, mi s-a parut mult mai bun. Chiar mai bun decat toate filmele cu super-eroi din ultima vreme. Mi-a mirosit inca de la inceput a trilogie, dar ar fi una pe care as fi interesat sa o vad. Au fost multe momente in care camera se afla in locul perfect, iar intregul tease pana a-l vedea pe Gojira mi s-a parut foarte bine realizat. Pentru cine astepta un Gojira fugarit prin orase, distrugand elicpotere si fugarind taxiuri, cred si eu ca e dezamagit. Eu insa l-am luat ca pe un film de actiune si pot spune ca mi-a placut. Walter din Breaking Bad a fost foarte bun, la fel si gagica, tipul insa mi s-a parut lipsit de orice emotie. Daca actorul principal facea o treaba mai credibila, mi-ar fi placut si mai mult filmul. Cred ca a fost cel mai deranjant lucru pentru mine.
Eu il recomand, mi-a placut mult mai mult decat originalul si e unul dintre filmele de actiune bune din ultimii ani. Nu Avengers si Iron Man si alte bazaconii care mie nu mi-au placut.
7/10