Single post: Problema sunet Windows 7
-
Junior Member
salutare! Sunt nou pe forum si nu prea expert in calculatoare. Am urmarit discutia dumneavoastra pentru ca am aceeasi problema cu sunetul in windows 7. Trebuie sa va spun ca de la prima instalare a windows-ului (pe care am facut-o acum mai bine de 5 luni), n-au fost probleme la redarea sunetului. Problema a aparut odata cu un up-date la windows... De atunci nu mai functioneaza. Eu nu pot seta ca "default" un anumit "device" pentru simplu motiv ca butonelul cu "set default" nu poate fi "apasat". (apre ca si cum optiunea nu este disponibila).
In prezent pe laptopul meu (Dell Latitude E5410) am instalat in dual-boot cu win7 (pe 64), ubuntu 12.04. Sub ubuntu nu sunt nici un fel de probleme. Sunetul functioneaza normal. (fac aceasta mentiune pentru a iesi din calcule eventualele presupuneri despre defecte hardware ale placii de sunet/jack-ului, etc... Personal nu stiu cum sa rezolv acesta problema. Ma gandesc la o reinstalare de windows, dar am multe date de recuperat... Multumesc anticipat!