Eu cred ca amandoi aveti dreptate

tudy isi doreste telefonul perfect (pe care probabil nu-l va gasi niciodata) si isi exprima off-urile in legatura cu fiecare produs. Si cum niciunul nu se poate lauda numai cu lucruri pozitive, e clar ca are ce sa comenteze la fiecare model in parte (asa cum am si eu). Doar ca intr-adevar, devine obositor sa vezi numai partea goala a paharului... si am ajuns ca in loc sa ne bucuram (unii dintre noi) de functiile introduse intr-un sistem de operare, sa-i injuram pentru ca "exista si in alta parte".

E ca si cand i-as injura pe cei de la Peugeot (ca deh, asta am) ca au introdus un sistem de reducere a consumului de motorina "inventat" de BMW (care a fost preluat de la Ford, ce a copiat tehnologia de la Chevrolet care s-a inspirat de la Mercedes). Daca fac treaba asta si ii injur, toti fanii Peugeot vor spune ca sunt nebun pentru ca ma iau de functia pe care ei o asteptau de mult. Si le-as da dreptate.

Cat despre faptul ca isi permite multe telefoane, bravos lui. Eu sunt gelos pe el pentru treaba asta si cred ca oricare dintre noi ne-am dori sa ne jucam cu toate flagship-urile din lume. Asta nu e un motiv sa ne suparam pe el, ba din contra, ar trebuie sa fie cel mai in masura sa le compare. Din pacate insa, am spus "ar trebui" dar nu inseamna ca este si asa... pentru ca nah, gusturile nu se discuta. Asa cum lui ii place un iPhone alb, eu il urasc si n-as folosi asa ceva nici daca mi l-ar da cineva gratis.

Important este sa ramanem on-topic, si sa discutam despre iOS 8. Am inteles, lui nu-i plac modificarile din iOS 8. Eu unul m-am declarat multumit... Niciodata nu cred ca vreo companie va reusi sa ne multumeasca pe toti. Important este ca Apple mie unul mi se pare ca a devenit mult mai open, poate chiar mai open decat Google. Ar fi cireasa de pe tort daca as vedea un iPhone 6 cu suport de memory card... asta chiar ar fi un punct maxim.

Cat despre telefon de 700 EUR, sa fim seriosi... foarte putini dintre noi platesc pretul full pe asa ceva. Eu dintotdeauna mi le-am luat la oferta sau in cadrul unui abonament (pe care oricum il plateam) si am iesit mai mereu la un 50-60% din pret. In "lumea buna" un i5S pleaca de la 199$ cu abonament...

---------- Post added 03-06-2014 at 17:37 ----------

In alta ordine de idei: SwiftKey, Swype and Fleksy are already making iOS 8 keyboards. Cum sa nu te bucuri pentru asa ceva?
Fleksy on iOS 8 | Fleksy
SwiftKey is coming to iOS 8