Salutare la toată lumea! Azi am aterizat şi eu pe aici după ce mi-a dat prin cap să intru pe pagina lui Monky şi am aflat despre consolegames.ro.

De la www.zavvi.co.uk am cumpărat eu o dată. Mai precis a fost vorba de o precomandă la Crisis Core Final Fantasy VII ediţie limitată (joc, artbook subţirel de dimensiunile carcasei jocului şi mapă sau cum s-o numi chestia aia �n care erau). Transportul a fost 4 lire şi a fost pus la poştă cu o zi �nainte de lansare.

O menţiune cu privire la precomenzi. �n momentul efectuării unei precomenzi la www.zavvi.co.uk, trebuie să aveţi toţi banii pe card pentru comandă, pentru că procesul lor de verificare presupune tragerea banilor de pe card şi returnarea lor �n c�teva zile (durata returnării este aceeaşi ca la tranzacţiile eşuate. La mine la ING e 14 zile lucrătoare). Abia după această verificare se poate considera confirmată precomanda voastră. Zavvi merită la precomezi doar dacă se oferă ceva mai deosebit, av�nd �n vedere că publisherii mai fac anumite promoţii numai cu marile reţele de magazine britanice din care face parte (alături de HMV, Play, Game, Gamestation).

�n altă ordine de idei, tu, BoDoPSX, de c�ţi bani ai luat de la www.startupmedia.co.uk ăia, că eu am luat recent ceva de 17 lire (joc plus transport) şi nu mi-au dat nimic, �n afară de feedback pozitiv imediat, �nc�ntaţi fiind că le-am plătit cum am cumpărat produsul?

C�t despre asigurare, uitaţi-vă la aia care nu oferă să zică ceva despre faptul că obţin dovada expedierii de la poştă. Royal Mail acoperă pierderile p�nă la 36 de lire dacă se obţine o dovadă şi dacă se plăteşte prin Paypal am senzaţia că acoperă şi ei ceva. Nu ştiu exact, p�nă acum nu mi s-a pierdut nimic, deşi dacă am de ales prefer să plătesc �n plus pentru asigurare.

Off-topic. Nu există posibilitatea selectării unei alte teme pentru forum sau sunt eu toantă şi n-am găsit-o? Că negrul ăsta, deşi elegant, �mi face ochii praştie.