Quote Originally Posted by adibose View Post
la naiba..ce moare omu' )))))
Vezi ca pozele sunt 99% la fel, intr-una apare numele clubului in alta nu dar sunt identice, acelasi TV aceleasi reflexii in TV...etc dar nah...cand iti ia oftica mintile nu mai vezi detalii.

Si ce gulme pe astia de la EA cu mine..auzi si tu, sa-mi dea pe modul de World Cup, un Ronaldo si un Messi...asta e chiar de tot

Nu te mai stresa, las-o asa, unii fac bani cu taraita din trading(Cum si eu am facut pana sa pice CR) altii dau buf-uri la bulan! Asta e viata, fie ca tu accepti asta fie ca nu. PACE!

Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
Messsssssi )))
Attachment 223411

Ai vazut mai adibose ce simplu e? Lui cum i-a iesit poza pe televizor cu numele clubului, fir-ar ea sa fie de poza

Ah, ce ti-e si cu oftica asta

Ma rog, sa trecem peste fanteziile unora care vor sa-si camufleze cumpararea de coins pretinzand ca l-au tras pe CR in pack dar au uitat sa faca poza si sa trecem la lucruri serioase: dupa update m-am trezit cu 2200 de FIFA points, adica exact cat primisem ca bonus si cand am cumparat jocul cu oferta de Craciun. Evident ca nu puteau sa-i dea si ei ceva mai devreme dar ma rog, calul de dar nu se cauta la dinti.

Au facut asa la toata lumea sau doar la cei care avusesera diverse bundle-uri cumparate? Ar fi bine de stiut, mai ales ca eu am dat pe joc doar 50$
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...a-pe-ps-store/