Single post: Clubul PlayStation 4
-
09-06-2014 23:18 #7498 SP
Senior Member

Originally Posted by
SergiuBogdan
Buna seara, sunt un membru nou pe acest forum si vin cu o intrebare pentru voi. De curand m-am hotarat sa imi cumpar o cosola si dupa cautari m-am oprit la ps4. Dupa ce m-am uitat prin magazine si am vazut ca e in jur de 1800, m-am orientat si spre o varianta second hand si am gasit un ps 4 cumparat de 3luni, garantie 2 ani la altex la pretul de 1300, consola fiind folosita de vreo 10 ori. Vroiam sa va intreb daca e un pret oarecum bun de achizitie sau ar trebuii sa iau una noua? care ar fi eventualele defecte dupa care ar trebuii sa ma uit la cea sh?
Cumpararea SH implica in principal lipsa garantiei si asta nu-i putin lucru la o consola inca intr-un relativ "rodaj" . De 10 ori folosita zice cel ce o vinde , in realitate cine stie ... De probat cred ca e mai greu sa te lase cel ce o vinde sa joci cateva ore sa te edifici pe deplin , practic tu bagi un disc si vezi ca merge , atata tot . In urma cu cateva zile a fost la vanzare noua in magazine la 1599 lei ( la Altex daca nu ma insel ) si e posibil sa mai fie sau ba . Tu trebuie sa decizi daca te expui sa ti se strice fara sa ai garantie dar cum s-ar zice : no risk no reward 
L.E. : Referitor la garantia pe alt nume doar cel ce a trecut prin asta stie cum e la Altex eu unul am avut probleme si cu garantie pe numele meu . Garantia asta mai mult ti se flutura prin fata dar defapt depinzi de reactiile unor indivizi ce nu stiu cum vor reactiona cand vei merge cu factura si garantia pe alt nume .