E ti-e greu ... n-ai cautat tu destul, doar cateva care imi vin in minte, nu le-am cautat pe Metacritic insa sunt sigur ca toate sunt peste 60 cred ca am coborat cam jos "nivelul" cu Ryse ala

3D dot hero - este un joc still zelda (chiar asa a fost si denumit, zelda clone) cu un concept extrem de interesant totul facut din blocuri (care imita pixeli in genul jocurilor pe 8 biti) insa in 3D
The Darkness II - continuarea aceeluiasi joc mult mai polished insa parca a scazut un pic din factorul de "noutate" - insa ramane un joc bun
Disgaea 2 - un RPG extrem de complex (seria Disgaea e renumita pentru asa ceva) in care tutorialul dureaza o vesnicie insa daca te-a prins, esti terminat, vei petrece SUTE de ore (da mai mult de 100) jucandu-l
Folklore - joc exclusiv PS3, aparut in perioada de launch a consolei, foarte multa lume a uitat deja de el
Motorstorm - joc de launch pe PS3, exclusiv, probabil prima data intr-un joc te poti duela cu diverse tipuri de vehicule si poti alege diferite trasee, jocul merita (mai ales pentru cei care nu l-au jucat la timpul lui)
si Motorstorm Apocalypse - au fost adaugate vehicule suplimentare si trasee (in oras)
Stranglehold - un joc foarte misto, pe care l-am terminat si pe PS3 si pe X360, recomand tuturor, un fel de Max Payne (1-2) in care te simti cu adevarat bad-ass
Tales of Xillia - RPG din seria Tales (care a inceput pe PSX daca nu ma insel) pentru cei care s-au saturat sa joace jocuri Sqare-enix este o gura de aer curat. (ar mai fi Tales of Symphonia care initial a aparut pe GC, apoi a fost remake pe Wii cu adaugiri si acum pe PS3 | Tales of Graces F | Tales of Phantasya | Tales of the Abyss | Tales of Vesperia .... si cred ca mai sunt 1 sau 2)

Revin cu o lista uriasa mai tarziu momentan trebuie sa zbor spre scarbici.