L-am jucat azi si eu vreo trei ore (PS4).
Jocul e OK. Nu o sa il compar cu GTA V, prefer sa iau produsul ca fiind standalone si sa nu il raportez la nimic. Grafica e excelenta. Imi place povestea, dar mai ales continutul bogat. Apreciez extrem de mult la un joc open-world sa fie plin de chestii de facut. Hacking-ul face toti banii. Nu cred ca am mai intalnit un joc in care sa se puna atat de mult accent pe hacking, iar implementarea e splendida - din acest punct de vedere. Detaliile despre fiecare persoana de pe strada confera un sentiment interesant de superioritate.
Iar acum, partile nasoale. Orasul nu mi se pare spectaculos. Da, e OK, unele peisaje arata bine, dar all in all, e mediocru la nivel vizual. Nu am intalnit decat doua sau trei masini care sa mi se para ca arata bine, majoritatea sunt banale. Insa ce ma revolta cel mai tare e controlul masinilor. Nu inteleg cum un joc ATAT de promovat, atat de amanat (in vederea unor implementari corespunzatoare, desigur), poate iesi atat de subdezvoltat din punct de vedere al driving-ului. Totusi, ai de condus in jocul asta. Nu e ca si cum nu s-ar fi ocupat ca lumea de datul cu parapanta. Parca jucam Shift 2 pe PS3. Numai acolo facea masina ce voia ea. Pana si in Saints Row, care e prin definitie o parodie, e mai bine implementat driving-ul. Iar asta nu e un detaliu nesemnificativ sau o problema minora. E un mare, mare minus peste care eu nu pot sa trec si totusi, mai am vreo 30 de ore probabil pana o sa il termin.