Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
20-06-2014 15:22 #5967 SP
Member
Nu ar trebui sa ne afecteze greselile de la Altex fiindca persoana care ar dori sa comande de la ei, cand citeste experienta noastra de cumparare in aceste cateva sute de pagini isi poate da seama cu ce magazin are de-a face. Singurul lucru care-mi starneste curiozitatea este nou venitul user pe forum, AndreiChirita. Imi explici te rog in ce calitate ne ajuti la comenzi? Care este functia ta la Altex? Intreb sa stiu daca am de-a face cu persoana care imi impacheteaza alt joc decat ce am comandat... Daca cumva esti persoana care imi inregistreaza precomanda in martie la jocul Dark Souls2 si nici dupa patru luni de la aparitie nu am auzit de el... Poate esti persoana care-mi raspunde la telefon si habar nu are de produsele de care cer informatie... Sau esti domnul de la reclamatii care imi zice ca nu conteaza daca produsul comandat nou este rupt, spart ca doar nu ma joc cu carcasa?
In orice caz daca lucrezi la Altex atunci ar trebui sa porti o discutie serioasa cu subalternii si cu sefii de sectie pentru ca magazinul in sine este cel mai bun din tara din punct de vedere al ofertelor dar angajatii sunt printre cei mai neinteresati si nemotivati din cate am avut experienta sa intalnesc. Cu parere de rau iti zic, unul nu numai ca anuleaza pe altul ci trege jos numele magazinul. Daca vrei sa faci diferenta, fa-o cu cap, gandeste-te bine, povesteste cu angajatii si daca nu ai autoritate, vorbeste cu sefii tai. Degeaba sunt preturi bune daca serviciile sunt de ultima speta, citind peste aceste pagini poti sa-ti dai seama cati clienti ati pierdut numai din cauza incompetentei si lipsei de interest al angajatilor.
A, si inca un lucru, daca vrei stransa colaborare cu ConsoleGames in calitate de angajat Altex atunci primul pas ar fi sa-ti arati suportul fata de site, nu? Just my two cents.