Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
20-06-2014 19:34 #5988 SP
Member
[QUOTE=flavi_us;1129322]Si de ce m-as duce in magazin si as astepta 30 de minute?! E o tampenie. Il rezerv si merg dupa ce am o confirmare. And btw, nu m-a sunat nimeni niciodata, doar am primit confimare via e-mail, si am gasit mereu produsul.
[COLOR="Silver"]
Sunt unele persoane care vin direct in magazin fara sa faca rezervare si spun "...dar am vazut ca jocul X are pretul Y pe site. De ce difera pretul?" ...si atunci trebuie facuta rezervarea in magazin ca sa nu trimiti clientul acasa sa faca rezervarea de acolo (ar fi absurd). Eu vorbesc de persoane in general, nu doar de voi care stiti care-i treaba cu butonul magic "rezerva in magazin" de pe site-urile Altex/MG 
Si inca ceva...cand spui ca primesti confirmare pe email te referi la mesajul care se trimite automat dupa fiecare rezervare sau iti scrie efectiv un angajat din magazin si iti spune ca poti sa te prezinti in magazin sa-ti ridici produsul?

Originally Posted by
Privatul
Acum 2 zile la orele 21:00. Este vorba (nu mai stiu 100% exact) despre God of war 3 si God of war collection (cel cu chains of olympus si ghost of sparta).
@flavy_us: Nu inteleg de ce este vina mea atata timp cat cei de la raion au zis ca nu e nicio problema daca fac din interiorul magazinului rezervarea. Au spus ca nu dureaza mult si cum ei lucreaza la altex am zis ca stiu ei mai bine. Nu am crezut ca o sa ma tina pana la ora inchiderii si o sa plec si cu mana goala.
LE: Am vazut ca e si The bureau: xcom declassified la reducere dar decat sa il rezerv si sa ma duc acolo sa imi zica ca nu au primit nimic mai bine ma lipsesc.
Vad ca acum s-au modificat preturile. Poti sa te duci in magazin cu rezervarile tiparite si le spui ce s-a intamplat: ca ai facut rezervarile impreuna cu angajatul in magazin acum 2 zile, dar el nu ti-a oferit produsele la pretul de pe site deoarece nu a primit email-ul fermecat cu rezervarile tale si te-a trimis acasa cu mana-n fund spunandu-ti ca te va suna...ai asteptat, dar nu te-a sunat nimeni. Daca il gasesti pe respectivul angajat la munca e si mai bine. Poate rezolvi ceva.
Cat despre Xcom declassified, poti proceda la fel: tiparesti rezervarile sa ai ca dovada ca intr-adevar le-ai facut, asa nu are cum sa spuna "ca nu a primit nimic".