Cel mai urat bug posibil din WD pe care l-am putu avea a fost aseara, am spus ca musc din joystick, eram la Drink game din partea de Nord a hartii si ajunsesem la lvl 9 cu vreo 2 ore pierdute si ca sa nu ma mai nasca pe vreo casa sau cine stie cat de departe de ala cand ma batea, dadeam repede load last save toate bune si frumoase a mers asa aproape toata seara si cand deodata ma duc la drink si cand vad ca nu pot accesa lvl 9 ca nu aveam bani.
Deschid meniul cu progresion cand ma uit de la 900K aveam 100$, punctele pe skiluri resetate de la 0 fara dreptul de a le pune inapoi, tot pierdut doar progresia era la locul ei . Si tocmai ce gasisem ultima melodie si facusem side missions online pentru trofeu deci am avut o senzatie de a arunca WD pe geam, pacat ca il am digital si a avut noroc ca zbura de nu se vedea.(Asta dupa minunatul patch 1.02, nu mai iau jocuri de la UBISOFT digitale cat oi trai eu).
Noroc ca am fost insipirat si imi salvez mereu jocurile pe stick (ceea ce va recomand cu caldura sa faceti acelasi lucru) dar drink game am fost nevoit sa il iau de la capat, foarte fustrant.
Jocul este ok si nu pot sa spun ca este nasol, chiar are ceva al lui unic, are si parti funny si parti in care te tine in tensiune este ceva nou si nu trebuie ratat dar aseara am spus ca inebunesc si aveam de ales ori ma bagam la somn, ori luam o sticla si incercam sa ajung la lvl 9 in real life ca asa sigur nu pierdeam salvarile.