Single post: PlayStation Now are preturi venite din alta galaxie
-
Admin
tempplier: eu cred ca iti scapa din vedere ca nu vorbim de inchirierea unui joc retail sau chiar digital/downloadabil. Vorbim de streaming. Adica ceva ce nu se compara cu experienta jocului original oricat de mult ti-ai dori. Lag, banda folosita non-stop... Tu spui "stau acasa si downloadez, il joc si gata". Nimic mai gresit. Nu downloadezi nimic. Faci exact ca la OnLive (fa-ti cont trial de 7 zile si o sa vezi ce si cum), adica jocul se randeaza pe serverele Sony si tu primesti un "film" - care oricat de mult ti-ai dori sa fie impecabil, va avea compresie in draci. Orice comanda dai (apesi un buton), comanda se duce la Sony, se aplica jocului, iti trimite tie "film-ul" si tu vezi rezultatul comenzii date. La jocuri mai lente nu va fi o problema (TBS, puzzles, etc.) dar fast games, ma indoiesc. Anyway, daca tie iti plac preturile... have fun with it. Eu sumele acelea nu o sa le platesc in vecii vecilor pe asa ceva.
tudomih: stai linistit ca nu vor fi "toate titlurile cateva click-uri distanta". Doar anumite titluri vor fi selectate. Si decat sa le joci cu lag, mai bine iti cumperi un PS3. Iesi si mai ieftin, poti sa vinzi totul cand te saturi si-ti recuperezi macar partial banii