Privatu nu inteleg de ce te inflamezi atat ? E punctul meu de vedere si nu incerc sa conving pe nimeni ( asa cum faci tu, poate esti fanboy sau iti iei bani de la Sony ).

1. In lista de care ai pomenit tu uita-te bine ca unele sunt doar in Japonia lansate,in EU si SUA release date N/A si multe nu sunt sub format fizic ci download
2. Nu uita ca pe langa 100 $ in plus la consola a trebuit sa mai platesti si 60 pt PS+ deci oricum diferenta se pastreaza.nu neaga nimeni ca nu ai beneficii foarte mari pe PS+ dar abonamentele au explodat deabea acum la PS4, nu atunci
3. Cred ca si PS a avut seria sa de probleme + un controler care este/a fost inferior celui de XBOX.Sa nu mai adaug problema cu acele conturi de PSN
4. Asta numesti tu ca merge foarte bine?

PS Vita: Units sold 4 million (as of January 2013) in 2 ani si cateva luni
PSP : Units sold Worldwide: 80 million (as of November 2013) in 10 ani
5. Price cut pt Vita fat e in avantajul consumatorului pentru ca are ecranul Oled care e superior Lcd ului

Cred ca am argumentat destul de bine, tu cam vorbesti pe langa subiect si ai atitudine de fanboy.Nu am spus ca nu e bine sa ai PS ci doar sunt anumite decizii care nu sunt ok pt noi, end user.Nu cred ca am inceput vreo data sa compar PS ul cu alte consola ca sa imi dea la calcul si nici sa conving pe cineva de ceva.Daca eu am o consola asta nu inseamna ca sunt fanboy, imi plac si jocurile de Xbox, 3DS si altele si pot sa vorbesc onest fara sa iau partea uneia sau alteia.