Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce ne-am cumparat azi - console
-
29-06-2014 05:18 #12889 SP
Senior Member
Eu nu stiu ce ti-a venit cu threadul asta, dar sper sa iti treaca. De 6 ani de zile, in threadul asta s-au postat POZE. Darkone, in primul post, a pus ca regula principala existenta POZELOR. Si threadul asta a rezistat 6 ani. Ca mai vrem sa scriem ceva in plus, ok, dar nu asta a contat in cele aproape 13000 de postari. Nu inteleg ce problema ai acum, de suntem nevoiti sa spunem preturi, locatie, bla, bla, bla.
In primul rand, chestia cu pretul e de prost gust. Daca postez aici, e pentru ca sunt entuziasmat de achizitia mea si vreau sa arat jocul respectiv; ""Uitati ce am luat!" e foarte diferit de "Uitati cati bani am dat pe asta!". A, ca am gasit un joc foarte bun la 1 ron, foarte bine - atunci o sa postez in threadul corespunzator.
De locul de unde l-am luat, din nou - absolut inutil. Daca darkone isi ia cateva jocuri de SNES dintr-un targ din Praga, nu ma ajuta cu absolut nimic. Ca nu o sa ma duc prea curand in Praga. Ma ajuta, in schimb, pozele, pentru ca pur si simplu imi plac. Imi provoaca o oarece bucurie, doar uitandu-ma la ele. Si pentru asta e acest thread.
Daca ceva functioneaza, de ce vrei sa-l schimbi? Faci exact ca atunci cand ai vrut sa muti tabletele si smartphonurile in Console Club. Ne-am obisnuit cu unele lucruri. Lasa-le asa! ... Please