Eu nu stiu ce ti-a venit cu threadul asta, dar sper sa iti treaca. De 6 ani de zile, in threadul asta s-au postat POZE. Darkone, in primul post, a pus ca regula principala existenta POZELOR. Si threadul asta a rezistat 6 ani. Ca mai vrem sa scriem ceva in plus, ok, dar nu asta a contat in cele aproape 13000 de postari. Nu inteleg ce problema ai acum, de suntem nevoiti sa spunem preturi, locatie, bla, bla, bla.
In primul rand, chestia cu pretul e de prost gust. Daca postez aici, e pentru ca sunt entuziasmat de achizitia mea si vreau sa arat jocul respectiv; ""Uitati ce am luat!" e foarte diferit de "Uitati cati bani am dat pe asta!". A, ca am gasit un joc foarte bun la 1 ron, foarte bine - atunci o sa postez in threadul corespunzator.
De locul de unde l-am luat, din nou - absolut inutil. Daca darkone isi ia cateva jocuri de SNES dintr-un targ din Praga, nu ma ajuta cu absolut nimic. Ca nu o sa ma duc prea curand in Praga. Ma ajuta, in schimb, pozele, pentru ca pur si simplu imi plac. Imi provoaca o oarece bucurie, doar uitandu-ma la ele. Si pentru asta e acest thread.
Daca ceva functioneaza, de ce vrei sa-l schimbi? Faci exact ca atunci cand ai vrut sa muti tabletele si smartphonurile in Console Club. Ne-am obisnuit cu unele lucruri. Lasa-le asa! ... Please