Quote Originally Posted by Daniel84 View Post
Salutare, oameni buni !!

Imi doresc foarte mult PS4 mai cu seama ca n-am mai avut niciodata o consola,iar in zilele astea (ca dintotdeauna mai cu seama) am jinduit mereu dupa a juca in tihna ,,fara teama de upgrade-uri de hardware...fara alte extra softuri ca pt a rula bine o aplicatie de gaming.

Am citit niscaiva articole despre opinii pro sau contra detinerii unei astfel de console,dar am decis ca mi doresc produsul asta si ca-mi pot permite sa investesc mai apoi in jocurile pt care-i recomandata.

Faza-i ca mai toti cunoscutii mei nu ma incurajeaza deloc.Replici precum :"UAU,de ce ai vrea o consola?"..."Ah, dar eu credeam ca odata cu varsta iti schimbi optiunile, evoluezi..bla,bla,bla !!'' ca si cum a detine un PS4 profitand de tehnologia zilei e echivalent cu un proces de decrepitudine !!

Stiu ca trebuie sa-mi urmez gandurile sau ceva in genul asta astfel ca ,rogu-va..da-ti-mi o opinie despre cum e mai oportun ! Personal imi doresc consola si sunt gata sa cumpar toate jocurile adresate ei si pe care sa le impart chiar si cu voi !!

Multumesc pt orice aviz si .....spor la voie buna !!!!

CHEERS !
Din moment ce ai renunțat la PC si treci la consola ai evoluat

Eu iti recomand pt început un PS3, ai multe jocuri exclusive foarte bune pe care sigur nu le-ai jucat. PS4 mai bine anul viitor, atunci apar jocuri foarte bune.

PS: Stai liniștit, ai nimerit pe un forum cu oameni maturi