Quote Originally Posted by iry View Post
Cum facusi update, vreo solutie rapida?
Din pacate, nimic nu poate fi rapid cand trebuie sa faci restore la vreo 100GB via USB 2.0... Dar, m-am obisnuit. Stiu ca stau 4-5 ore la sync/restore (indiferent ca vorbim de restore din iCloud sau iTunes). Sa speram ca pana la iOS 8.x nu mai fac nimic
Quote Originally Posted by JeNeI View Post
@MonkY Vreo diferenta la autonomie (ma refer sa nu fie mai slaba)? Momentan am autonomie superba pe iOS7.1.1
E mult prea devreme sa ma pronunt. Imi trebuie cel putin 3-4 descarcari (fara reboot-uri - ceea ce imposibil cand instalez tot felul de tweak-uri din Cydia) ca sa ma prind de ce se intampla exact. Dar da, la 7.1.1 am observat o imbunatatire cu cel putin 30-40 de minute peste limita anterioara.

P.S. Ce am observat interesant este ca mie parca mi-au umblat la gamma... pentru ca e ceva mai "luminos" acum (de cand cu iOS 7.1.1). N-am facut testul de calibrare ca sa stiu exact, dar asa imi da impresia (am fost nevoit sa ma scad din brightness - si de aici e posibil sa fi crescut un pic si autonomia). Sau poate sunt de vina noile setari din Accesibility...