Buna tuturor gamer-ilor! Sunt un tatic (care se doreste ancorat in gadgeturile pietei, dar care nu s-a jucat pana in prezent pe console!) care i-a cumparat fetitei de 9 ani un WII U, pe care il va desface de ziua ei pe 06.07.2014! Pana in acest moment, m-am documentat destul de mult pentru a face alegerea corecta in privinta consolei si am ajuns la concluzia ca, pentru FUN in familie si pentru fete, cea mai buna alegere este Wii U, intrucat fii-mea, desi se joaca zilnic pe tableta, este atrasa de dansuri si muzica! Din acest motiv, i-am luat separat si Just Dance 14. Mentionez ca produsele sunt noi, sigilate, luate de pe OLX, consola Wii U premium pack 32 Gb cu 750 lei si Just Dance 14 cu 50 lei!
Rugaminte: aceasta este prima postare pe un site specializat in console si jocuri si ROG sfat in privinta initalizarii produsului. Ce sa trec la tara (am auzit persoane ca e mai bine sa trecem UK, pentru a putea beneficia de oferte jocuri online)? Orice sfat si trick pe care il puteti oferi pentru settarile initiale pe care i le voi face luni, 07.07.2014, vor fi bine-venite!
Multumesc pentru sprijin!