Spun si eu o idee de a mea, idee care mereu le pica prost unora.

Eu nu vad rostul mersului la sala si a alergatului. Sunt niste lucruri fara rost care nu te fac decat sa rezisti mai bine tura urmatoare. E un grind. Nu le consider sporturi si nu le-am practicat niciodata.

In Olanda unde stau acum, vad zeci, poate sute de oameni zilnic alergand si nu ii inteleg. Vor sa fie in forma, ii inteleg perfect si e bine ca vor asta, dar ce s-a intamplat cu sporturile? De ce prefera toti mersul la sala in defavoarea unui sport precum baschetul? Zicea cineva pe forum intr-un post ca s-a ingrasat ca nu a mai fost la fotbal, ca sa revina, a fost la sala. De ce nu a fost iar la fotbal? Parca dispare tot farmecul unei activitati fizice cand ai un scop cum ar fi sa slabesti. Cand practici un sport esti implicat in ce faci, miscarea nu mai e doar un grind precum in MMO-uri.

Asa vad eu alergatul si mersul la sala. Eu am inceput (de cand cu Halep) sa merg tot mai des la tenis si dupa o ora jumatate nu doar ca m-am simtit bine, dar am si facut miscare si am devenit mai bun la un sport, nu la ridicat fiare.