Pai normal c-ai avut experienta superioara ca doar ai jucat doar DEMO-ulsunt unele "faze" pe care nu le poti face cu controller-ul => e mult mai incet jocul si stiu ce vb. ca doar am diablo 3 si pe PS3 (am murit pana am strans ce-i 5 mil de gold sa nu mai vb. de lag-ul din MP si de CALITATEA jucatorilor). Am pus cateva clipuri comaprative acum 2-3 luni.
Mai pun unu acum (random)
Ma rog, fiecare joaca pe ce platforma vreaeu doar am zis niste adevaruri. Cunosc perfect sentimentul (ca asa-s si eu)
daca eu am chef sa joc jocul "x" pe platforma "Y" pai pe aia o joc...ma doare-n fund de ce zice altu'
ca-s banii mei, timpul meu, you know
Please...
Nu are (si nici nu-i nevoie de asa ceva pt. PC) in schimb este nevoie (ma rog, asa zice lumea...eu n-am nevoie) de offline play. Acela e cam singurul avantaj, dupa parerea mea
Si dupa cum am zis, intr-un post mai vechi, versiunea pt. console e asa facuta pt. ce-i care vor sa treaca prin poveste (de cateva ori - eventual un local co-op, mai o glumita, mai o dumita, mai un hăhăhă, mai un "hai c-am jucat destul diablo baga si tu un fifa sau un tennis") si dupa aia sa-l bage in cutie dupa care sa treaca la alt joc; pe scurt nu poate fi luata in serios + ca esti limitat la contentul de pe disc. Insa ca story, feeling & stuff, e nota ZC(ca doar e Diablo)
*p.s.
Evident ca toata lumea stie faptul ca jocurl nu e perfect pe nicio platforma(doamne feri de inca un error 37 de PC ca-l arunc pe geam)
))
va zice "ervin" cum sta treaba)))))) (imi scapa numele acum, dar asa arata ca un ervin).

sunt unele "faze" pe care nu le poti face cu controller-ul => e mult mai incet jocul si stiu ce vb. ca doar am diablo 3 si pe PS3 (am murit pana am strans ce-i 5 mil de gold sa nu mai vb. de lag-ul din MP si de CALITATEA jucatorilor). Am pus cateva clipuri comaprative acum 2-3 luni.
eu doar am zis niste adevaruri. Cunosc perfect sentimentul (ca asa-s si eu)
daca eu am chef sa joc jocul "x" pe platforma "Y" pai pe aia o joc...ma doare-n fund de ce zice altu'
ca-s banii mei, timpul meu, you know
Reply With Quote