Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
Multumita confortului oferit de catre gamepad am avut o experienta superioara fata de cea pe care am avut-o cu versiunea de PC.
Pai normal c-ai avut experienta superioara ca doar ai jucat doar DEMO-ul sunt unele "faze" pe care nu le poti face cu controller-ul => e mult mai incet jocul si stiu ce vb. ca doar am diablo 3 si pe PS3 (am murit pana am strans ce-i 5 mil de gold sa nu mai vb. de lag-ul din MP si de CALITATEA jucatorilor). Am pus cateva clipuri comaprative acum 2-3 luni.

Mai pun unu acum (random)

Ma rog, fiecare joaca pe ce platforma vrea eu doar am zis niste adevaruri. Cunosc perfect sentimentul (ca asa-s si eu) daca eu am chef sa joc jocul "x" pe platforma "Y" pai pe aia o joc...ma doare-n fund de ce zice altu' ca-s banii mei, timpul meu, you know

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
Versiunea aia superioara de PC are local co-op, Ronan?
Please...

Nu are (si nici nu-i nevoie de asa ceva pt. PC) in schimb este nevoie (ma rog, asa zice lumea...eu n-am nevoie) de offline play. Acela e cam singurul avantaj, dupa parerea mea

Si dupa cum am zis, intr-un post mai vechi, versiunea pt. console e asa facuta pt. ce-i care vor sa treaca prin poveste (de cateva ori - eventual un local co-op, mai o glumita, mai o dumita, mai un hăhăhă, mai un "hai c-am jucat destul diablo baga si tu un fifa sau un tennis") si dupa aia sa-l bage in cutie dupa care sa treaca la alt joc; pe scurt nu poate fi luata in serios + ca esti limitat la contentul de pe disc. Insa ca story, feeling & stuff, e nota ZC (ca doar e Diablo)

*p.s.

Evident ca toata lumea stie faptul ca jocurl nu e perfect pe nicio platforma (doamne feri de inca un error 37 de PC ca-l arunc pe geam) ))

va zice "ervin" cum sta treaba )))))) (imi scapa numele acum, dar asa arata ca un ervin).