Am facut baschet vreo 2 ani de zile si desi mi-a placut o anumita perioada, ulterior, m-am plictisit teribil. Sporturile de echipa nu ma mai atrag de mult timp. Da, dezvolta conditia fizica, te ajuta sa ramai la o greutate normala, insa cam atat. De 4 ani de cand fac sala, ma simt extraordinar de bine. Pentru mine, trasul de fiare si alergatul (pe banda) au avut infinit mai multe beneficii decat baschetul. Nu as fi avut niciodata corpul pe care il am acuma din baschet. Conditia e sa respecti cu strictete programul. In timp, mi-am dat seama ca e mult mai important sa fii constant decat sa dai de fiecare data un randament extraordinar.
Mi se par mult mai benefic pe termen lung un program facut pe zile si pe grupe de muschi decat patru antrenamente pe saptamana la fotbal, volei etc. Singurul sport pe care l-as practica cu abnegatie ar fi tenisul, fiindca sunt constient de nivelul de efort pe care il implica.

Legat de alergat, e cea mai buna metoda de slabit, dar trebuie facut cu regularitate. Contrar opiniei generale, patratelele nu se fac prin programele de 8-10 minute zilnic sau exercitiile alea intense menite sa iti nenoroceasca muschii abdominali, ci tot prin alergat. Prietena mea vrea sa incerce saptamana viitoare si electrostimularea (bine, are 52kg) care aparent, e o metoda mult mai rapida de a slabi. Evident, cu un pret pe masura.