Nici eu nu mai am rabdare pt filmele artistice. Dupa 10 min de vizionare, imi cam dau seama de toate cele, inclusiv final...rar un film care sa ma "prinda". In schimb serialele reusesc sa ma surprinda, in mod placut desigur
Quote Originally Posted by MonkY View Post
Ce sa le faci? Se pare ca S.F.-urile prind mai putin decat serialele siropoase

Tudy, sa stii ca la mine e cam invers. Au inceput sa nu-mi mai placa filmele artistice, fata de seriale. Am impresia ca in maxim 90 de minute nu pot evolua personajele... parca e totul pe fast forward. Taieturi peste taieturi, scurtaturi pentru a se incadra in timp... Si nu ai timp sa intelegi anumite personaje, sau sa le vezi in mai multe ipostaze. Nu e timp pt. multe rasturnari de situatie sau de o poveste expusa pe larg. Ce sa zic, i'm a "series" guy.

P.S. Eu ma uit si la seriale care nu-mi plac in mod exceptional, doar pentru a vedea ce se intampla cu un anumit personaj, sau caut stereotip-uri, sau imi imaginez ce as fi modificat eu la script. La naiba, cateodata ma uit si doar pt. ca-mi place cum joaca un singur actor din toata distribuitia. Pacat ca nu am suficient timp....