Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale
-
Member
Nici eu nu mai am rabdare pt filmele artistice. Dupa 10 min de vizionare, imi cam dau seama de toate cele, inclusiv final...rar un film care sa ma "prinda". In schimb serialele reusesc sa ma surprinda, in mod placut desigur 

Originally Posted by
MonkY
Ce sa le faci? Se pare ca S.F.-urile prind mai putin decat serialele siropoase
Tudy, sa stii ca la mine e cam invers. Au inceput sa nu-mi mai placa filmele artistice, fata de seriale. Am impresia ca in maxim 90 de minute nu pot evolua personajele... parca e totul pe fast forward. Taieturi peste taieturi, scurtaturi pentru a se incadra in timp... Si nu ai timp sa intelegi anumite personaje, sau sa le vezi in mai multe ipostaze. Nu e timp pt. multe rasturnari de situatie sau de o poveste expusa pe larg. Ce sa zic, i'm a "series" guy.
P.S. Eu ma uit si la seriale care nu-mi plac in mod exceptional, doar pentru a vedea ce se intampla cu un anumit personaj, sau caut stereotip-uri, sau imi imaginez ce as fi modificat eu la script. La naiba, cateodata ma uit si doar pt. ca-mi place cum joaca un singur actor din toata distribuitia. Pacat ca nu am suficient timp....