Ce mafioti... Messi cel mai bun jucator din curtea scolii , Asa cevaaaa? Cum lua asta balonul de aur al cupei mondiale? )) OMFG , Messi n-a fost nici macar cel mai bun jucator al Argentinei .
Cred ca problema lui Messi este chiar familia lui ,mai ales ca de cativa ani a devenit tata ...chiar ma uitam ieri (inaintea finalei) la niste clipuri pe YT ,nu-l potolea nimeni ,era plin de dinamism ,alerga mereu ca un "caine" si de multe ori "agata" si mingile din preajma portarului si tot din cauza asta cred ca nu o sa mai fie la fel niciodata.
Cine spune ca nu mai poate sa alerge cred ca se inseala...De vreo 2 ani si jumate-ncoace la Barca ,el este "team player-ul" care serveste de fiecare data copchipierii ,lipsindu-i acel egoism benefic pentru el ,si din cate se vede ,pare sa-i placa acest lucru.Personal am incetat sa ma uit la meciurile Barcei de mult deoarece parca seamana intre ele .Daca-s fi in locul lui as pleca de la Barca spre binele meu.
Si-n ultimul rand ,comparatia cu Maradona ,cel putin d.p.d.v al Cupei Mondiale ,ar trebui sa nu existe.Plus ca Maradona ,la varsta lui actuala a lui Messi ,era dependent de droguri ,si tot fugea ca "nebunu" pe tot terenul ...Ganditi-va ce mic ar fi fost Messi daca Maradona nu se lua de droguri.
Si deasemenea cred ca viata "golaneasca" a lui Maradona i-a prins bine.