Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Fifa 2009 - campionat
-
Senior Member

Originally Posted by
Walkman
eu nu prea inteleg ce e cu restrictia asta

Obl imi explici tu te rog?astept buzz

man, daca nu pun restrictia toata lumea, dar absolut toata lumea va alege MU, Inter, Barca sau alte echipe mari, a caror jucatori sunt foarte rapizi si foarte buni trecand foarte usor de adversar. cand ai o asemenea echipa e foarte usor sa castigi. dar daca joci cu echipe mai slabe(MC, OL, AM si altele) e mai greu sa castigi si aici se vedea valoarea unui jucator, deoarece conteaza foarte mult cum plimbi mingea, cum pasezi, tactica pe care o alegi, depinde foarte mult si in plus trebuie sa fii atent cum sutezi (nu e tot una cand dai cu C Ronaldo si cand dai cu un alt jcuator).
crede-ma e mai challenge sa joci cu o echipa care nu e de 5 stele. de aceea anunt oficial ca limita va fi de 82. pentru userii care nu stiu ce echipa sa-si aleaga le propun urmatoarele echipe (Atletico Madrid, OL, MC, Tottenham, Fioretina si altele).