#43 Battlefield 4 (3/10) - 94%, este primul Battlefield pe care l-am jucat si pot sa zic ca sunt cam dejamagit, se pare ca l-au lansat fara sa fie terminat. Cel putin story line-ul a fost placut, gameplay-ul la fel cu exceptia faptului ca la orice bordura de 1-2 cm trebuie sa sari ca altfel nu poti trece peste, cel mai enervant lucru pe care l-am intalnit. Partea de multiplayer chiar mi-a placut desi la inceput mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu comenzile si faptul ca n-am mai vazut useri de lvl mare ca sa topaie prin harta ca nebunii cum erau in Tomb Raider, Crisys. Multe masinarii pe care le poti conduce asta daca stii n-am reusit sa pilotez elicopterul cu avionul ma mai descurcam.

Chiar daca am acces la Premium nu cred ca o sa-l fac 100% in ciuda faptului ca sunt o multime de useri dar se pare ca niciunul nu e interesat de sesiuni de boost si singur nu ma descurc sa le fac.

Si ultima achizitie headsetul Gold wireless se potriveste perfect cu jocul, exploziile sunt criminale cum se aud mai ales pe hartile cu zone libere mari.

1lcea1c2.png