Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sunt in dilema...
-
Admin
tasetasian: daca ai impresia ca toti cei care avem sau am avut iPhone am achizitionat asa ceva pt. ca am fost "nebuni/figuranti/copii cu bani de la parinti", te inseli amarnic. Daca nu-ti permiti tu, nu inseamna ca e doar pt. cei de bani gata. Mergi pe LG & be happy about it! Eu unul n-am mai vazut un produs LG bun si care sa ma incante de multi ani... in schimb vad service-urile super pline de LG-uri. Bafta!
P.S. Am vazut ca ai ignorat complet produsele Sony si Samsung pe care ti le-am recomandat. Si acelea sunt pentru "figuranti"?
P.P.S. Nu inteleg nici Nexus 5 ce cauta aici... in buget de maxim 10 milioane. Poate SH sau "de furat"...