Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sunt in dilema...
-
Senior Member

Originally Posted by
tasetasian
in multe zone (inclusiv unde stau eu ) cei care isi iau iphone sunt perceputi cam prost( nu de mine ,bineinteles) ceva genu` :uite-l pe ala care nici nu stie sa citeasca bine si are iphone ( la modu` ca este prea evoluat -telefonul- )
Poate acolo la tine invidia e la ea acasa, dar noi nu avem de unde sa stim asta. Eu unul am iPhone si stiu sa citesc destul de bine, zic eu. Nici nu imi e rusine sa spun ca l-am luat la mana a doua si nici nu cred ca este mai "avansat" decat un telefon cu android din aceeasi gama de pret, doar mai stabil, mai user-friendly, si din materiale premium.
Daca vrei un telefon rezistent, Caterpillar CAT B15 sau Sony Xperia Active. De primul am citit numai de bine, pe al doilea l-am avut timp de un an si pot spune ca e mai rezistent decat o caramida. De la facut dus cu el si pana la trantit pe trepte, Xperia Active al meu le-a trait pe toate, iar singurele pagube au fost cateva zgarieturi pe spate. Totusi, are specificatii low si un ecran foarte mic. Presupun ca nu le poti avea pe toate. Fanboy Apple sau nu, am incercat destule telefoane cu Android cat sa nu ma mai intorc in acea tabara de dragul sistemului de operare (adica poate m-as intoarce pentru telefoane rezistente, pentru display mai mare, chestii pe care Apple nu le ofera in momentul de fata si nici nu pare sa le ofere prea curand la un pret la fel de bun ca multe telefoane Android).