Quote Originally Posted by flaviusdani View Post
Salutari. Am schimbat și eu consola de la ps3 la 4 și am nevoie de puțin ajutor. Am inteles ca pentrh a juca online trebuie sa platesti, de unde cumpar, sau cum?Contul meu este pe România, merge sa schimb doar adresa sau trebuie sa fac alt cont?
Nu cred ca poti schimba tara de origine a contului.Am facut o proba la contul meu sa vad daca e posibila schimbarea tarii.Din ce am observat eu,numai adresele se pot schimba, nicidecum tara. Trebuie sa-ti faci un alt cont ca sa fii abonat la US sau UK.

Poti cumpara de pe urmatoarele linkuri: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita Digital Code CD Key, Key - cdkeys.com sau aici Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games

Eu am cumparat chiar azi,pardon ,ieri,abonamentul US de 28 lire sterline care ar insemna cam 47 de dolari,de pe primul link ,adica de la cdkeys.Trebuie sa-ti faci cont mai intai la ei,apoi dai add to basket dupa care platesti cu paypal.Apoi dupa efectuarea platii cu paypal o sa-ti ceara din motive de siguranta un numar de telefon pentru ca site-ul sa-ti trimita un sms cu codul furnizat de ei.Imediat dupa ce vei introduce codul vei primi redeem code pentru abonamentul US.

La amazon nu stiu exact cum ar trebui parcurs pasii,din cate am citit poti plati cu cardul ,totusi, inainte de a face asta,ar trebui sa pui adresele din SUA pe contul respectiv.

Dupa cum prea bine a zis AndRewqp poti citi ghidul complet si perfect realizat de Monky,dar daca ai alte nelamuriri nu ezita sa scrii aici.