In sfarsit dupa 1 luna de "munca" (trophy hunting) revin cu o noua platina
[spoiler=Platinum Arhive]
Silent Hill: Downpour 100% (4/10)
Disgaea 3 - 100% (8/10)
Disgaea 4 - 100% (9/10)
Resident Evil 6 100% (7/10)
Final Fantasy XIII 100% (7/10)
Beyond: Two Souls - 100% (3/10)
Final Fantasy XIII-2 100% (3/10)
Trinity Universe - 100% (7/10)[/spoiler]
Trinity Universe - 100% (7/10) - Un joc cu o poveste de nota 10 din partea baietilor de la NISA, Idea Factory si Gust. Asa ar trebui sa fie orice crossover...cu o poveste frumoasa (nu ca m-as mira, avand in vedere ca jocurile celor de la NISA intodeauna au avut povestea frumoasa), soundtrack de asemeni foarte frumos, comedia cea tipica NISA (breaking the 4th wall) prezenta si de nota 10 ca de obicei si cu un gameplay usor de invatat. Recomand jocul tuturor iubitorilor de JRPG-uri...chiar se merita jucat. Cat ce priveste trofeele...au fost de asemeni tipice jocurilor create de NISA (ie time consuming trophies). Trofee de-al de Space Activist, Space Drifter sau Game Maniac mi-au mancat cred ca peste 30-40 de ore strict doar ele. Dupaia ar mai fi chestia cu cateva trofee buguite...au fost unele trofee gen: Creezi 100 de retete, creezi 100 de monstri si meteoriti...ei bine...TOATE le-am primit cred ca la mai bine de 200+ creari (ca su mai spun ca pentru unele materiale am farmat in disperare...deci un pic de timp a fost "cheltuit" si aici); am loat-o razna aproape cu trofeele asteaIn rest nimic exagerat de greu la partea trofeelor. Per total un joc cu o poveste de nota 10, iar la partea de trofee vre-o 3 o sa manance ceva timp + 3-4 trofee buggy.
![]()